Jump to content

Stage 2 ofera si mai multe upseturi CS2 Cologne Major 2026

Recommended Posts

Posted

Salutare tuturor!

Ieri am vorbit de rezultatele din primele 2 zile aici, iar acum este cazul sa vorbim de rezultatele de ieri, din a treia zi, ale meciurilor.

Meciurile au aratat cam asa:

fairside-stage2-spirit-b8-review-matches.jpg.4554bd2a26c3709b40f4dca2979a74ab.jpg

Deci, Spirit nu a avut nevoie de coach, donk a trecut ca bulldozerul prin 9z cu 2.55 rating, au castigat 13-3 si 13-1.

Pe scurt, donk a terminat Stage 2 cu 3-0 si un rating total de 2.27, ceva absolut incredibil.

Era clar ca ori G2 ori FUT fac celalalt 3-0, dar ce nu era clar era faptul ca G2 o sa fie absolut ultimii boti ca sa ia FUT acel 3-0. Ma asteptam la un razboi super apropiat, dar Sunpayus era restant probabil de la alte 20 de meciuri cu cate 100 de whiffuri si a trebuit sa plateasca acum restanta.

Nertz a revenit la clasicul gameplay de la Liquid, 0 skill, 0 iq. Era cat pe ce sa i se faca si lui un Ancient Highlights frag-movie, frumos la 1-11 si apoi sa faca bait la toata lumea sa faca al doilea kill "din greseala" ca apoi sa whiffuie din nou pe rampa mai rau ca un 5k premier.

Majoritatea de la FUT au jucat splendid, iar Krabeni a avut lifegame si norocul scris in frunte. Rupea si facea runde complet run and gun cu 0 skill, dar nu stiu daca schimba ceva pentru G2 daca nu se intampla asta.

Ei bine, cine a pus FUT sta foarte bine la 3-0 si restul avem putin emotii.

Monte i-a batut pe Legacy intr-un upset mare, despre care voi face un topic separat deoarece a fost un timeout "hilar" de 30 de minute...

Inca un upset, BIG a castigat detasat contra mibr si sunt la un pas de calificarea din Stage 3. BaitF a rupt cu un rating de 1.61, dar si gr1ks si faven au jucat superb (1.37 si 1.35 rating).

BetBoom domina pe M80 asa cum ne asteptam cu totii, din fericire. Scorul a fost de 13-2 si Fl4mus cu Magnojez au avut rating peste 2. Boombl4 a rupt si el pe tras, 1.4 rating si a avut niste highlighturi frumoase pe Dust2.

In sfarsit, paiN ii trimite pe FlyQuest acasa, nu ne mai strica pickem-urile. Pacat ca au fost atat de multe upset-uri incat paiN s-au batut cu FlyQuest, ii aveam pe ambii 0-3 si s-ar fi batut una cu B8 si una cu GamerLegion daca lucrurile mergeau mai bine la tura 2 de meciuri.

Un upset imens, dupa un meci extrem de apropiat, GamerLegion pleaca acasa cu 0-3, ceva incredibil. Si B8 daca pleca acasa cu 0-3 era la fel situatia. Nu stiu cum s-a ajuns aici, dar s-au facut prea multe upset-uri combinat cu prea multe greseli de la echipele noastre favorite.

Puteti vedea mai jos highlights de la B8 vs GamerLegion:

Astazi si maine sunt ultimele ture de meciuri din Stage 2 si s-ar putea sa fie Tyloo, Monte si BIG printre cei care s-au calificat. Mi se pare ireal.

Voi ce parere aveti? Multumesc pentru atentie!

• Love 1