Jump to content

Fairside Romania Presents on YouTube: All Important Ancient Nade Line-Ups

Recommended Posts

Posted

Salutare la toata lumea!

Vin la scurt timp de la postarea ghidului hartii Anubis cu ghidul pentru harta Ancient si cu clipul in care prezint toate utilitatile importante de stiut pentru aceasta harta.

Cand vorbesc de utilitati importante, ma refer la lineup-urile esentiale de stiut pe harta aceasta. Mai exista si alte utilitati bune dar fara line-up special sau cu margini de eroare mari, respectiv utilitati bune DAR nu esentiale.

Am optat pentru un clip ceva mai scurt ca celelalte in care am prezentat nade-urile care vor asigura cel mai confortabil si usor victoria. Oricum, cateva din utilitatile de aici sunt putin mai dificile de dat (molly brollan si utilitatile jucatorului de Cave, adica molly+nade pe Lane)

Cat despre harta in sine, mai multe detalii aveti in ghidul hartii la care gasiti link mai sus. Important este de stiut faptul ca este o harta foarte team-oriented, unde este importanta comunicarea si munca in echipa, nu este o harta individuala cum pot fi deseori Dust, Mirage sau altele. Dar, este printre cele mai balansate si jucate harti deci este foarte important sa invatati sa o jucati corect. Ultimul rework mai mare a fost atunci cand a fost modificat look-ul hartii si anumite repere (in 2025 dar e posibil sa gresesc) pentru a fi "tranzitionata" catre CS2 si modul de joc putin schimbat fata de CSGO. Anumite ziduri, frunze etc. au fost modificate sau scoase. Am comparat cu clipuri de la inceputul anului 2025 cu ghiduri despre ancient pe CS2 si am observat ca sunt cateva nade-uri pe acolo ce nu mai functioneaza date fiindca acele repere ori nu mai exista, ori au fost modificate si nu mai incap nade-urile pe acolo (ex: Molly pe boost din A-main, care nici macar nu mai este ceva foarte esential si util de ceva vreme, dar sunt si alte schimbari poate neplacute pentru cei ce deja stiau nade-urile).

Partea buna este ca nu pare ca vor mai fi facute overhaul-uri sau rework-uri majore pe harta Ancient pentru o vreme buna, deci acum este momentul perfect pentru a invata ce se afla in clipul postat mai jos. Desigur poate vor aparea mici modificari care influenteaza si gameplay-ul, dar nu va fi nimic major care sa schimbe MODUL in care sa joaca default-ul corect al hartii (adica cati jucatori trebuie sa fie in pozitia x,y,z) si nu ar trebui sa mai se intample nimic care sa afecteze reperele pe care le luam pentru nade-uri si nici modurile in care aterizeaza (modificarea skybox-ului sau alte schimbari similare).

Asadar, va multumesc frumos pentru atentie. Enjoy!

• Like 1
  • Love 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...